Akademie IDU otevírá komplexní kurz zaměřený na umělou inteligenci

  | ©

Chtěli byste získat ucelený pohled na možnosti využití umělé inteligence v kulturních organizacích? Během čtyř online setkání získáte praktické dovednosti a naučíte se, jak tyto nové technologie aplikovat ve své každodenní práci, ať už vedete celou instituci, pracujete s týmy, zabýváte se komunikací a marketingem nebo se lopotíte s reporty a tabulkami.  

Témata jednotlivých setkání:

  • Umělá inteligence a její význam v kulturním sektoru: Co je to AI, jak funguje a jaké má konkrétní využití v pracovním prostředí. Naučíte se rozpoznávat příležitosti, kde AI může podpořit procesy a ušetřit čas.
  • Umělá inteligence jako virtuální asistent/ka leaderů: Jak přizpůsobit nástroje, jako je ChatGPT nebo Claude.ai, vašim specifickým potřebám. Osvojíte si základy tvorby efektivních promptů a způsoby, jak optimalizovat každodenní úkoly pomocí AI.
  • Umělá inteligence v řízení projektů a strategickém plánování: Jak AI využít pro efektivnější plánování projektů, analýzu dat a predikci vývoje. Zjistíte, jak začlenit AI do pracovních postupů, aby vám pomohla s reportingem i rizikovou analýzou.
  • Kreativní využití AI v komunikaci a vizuálním storytellingu: Naučíte se používat AI pro generování vizuálů, videí a postprodukci audio-vizuálních výstupů. Objevíte nástroje pro tvorbu prezentací, správu sociálních sítí a vizuální komunikaci, které zjednoduší a zrychlí vaši práci.

Co vám AI Akademie přinese:

  • Praktické zkušenosti s AI nástroji: Naučíte se pracovat s konkrétními aplikacemi umělé inteligence, jako jsou generátory textu nebo nástroje pro vizuální tvorbu. Budete umět okamžitě aplikovat AI ve své práci.
  • Zvýšení efektivity a úspora času: AI vám pomůže automatizovat rutinní činnosti, což vám uvolní ruce pro kreativnější a strategické úkoly. Získáte konkrétní postupy, jak delegovat část administrativy na AI.
  • Lepší rozhodování na základě dat: Naučíte se používat AI k analýze dat a predikci trendů, což vám usnadní strategické plánování. Díky tomu budete lépe připraveni na změny v dynamickém prostředí.
  • Zlepšení interní i externí komunikace: AI vám pomůže s přípravou komunikačních materiálů, od e-mailů po kampaně na sociálních sítích. Získáte schopnosti, jak tvořit kvalitnější obsah rychleji a přesněji.

Kurz povede lektorka a konzultantka pro oblasti digitalizace Mgr. Kateřina Švidrnochová.

Harmonogram:

5. 11. 2024 09:00 - 10:00  

12. 11. 2024 09:00 - 11:00

19. 11. 2024 09:00 - 11:00

26. 11. 2024 09:00 - 11:00


Všechny další podrobnosti včetně odkazu pro přihlášení a formátu kurzu najdete na webu Akademie IDU.

ZDE

Publikováno

23. 9. 2024

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.