Měníme formát newsletteru Kulturou za Ukrajinu

  | ©

Rádi bychom Vás upozornili na změnu formátu našeho mimořádného zpravodaje. Aktuální informace budeme shromažďovat na webu Kulturou za Ukrajinu a Vás o případných novinkách budeme informovat nepravidelným zkráceným newsletterem.

Stránka Kulturou za Ukrajinu pomáhá informovat ostatní organizace i jednotlivce o aktuálním dění jak v České republice, tak na Ukrajině i ve světě, o aktivitách ministerstva kultury, možnostech a příkladech pomoci, akcích a dalším dění v souvislosti s aktuálním válečným konfliktem. Naším cílem je shromažďovat informace a sdílet je se všemi, kdo mohou pomoci a kdo chtějí být informováni.

Čtěte, inspirujte se, pomáhejte.

Kulturou za Ukrajinu


V anglické verzi této stránky můžete nalézt nabídky s pravidelným kulturním programem nabízeným ukrajinským rodinám a jednotlivcům. Stránka také obsahuje nabídky, příležitosti a užitečné odkazy z českého i zahraničního prostředí určené kulturním profesionálům z Ukrajiny.

Stránka je v anglickém jazyce.

Culture for Ukraine


V případě, že budete chtít být pravidelně informováni o novinkách na této stránce, registrujte se prostřednictvím formuláře. 

Formulář k registraci pro zasílání novinek

 


Pokud pořádáte akci, vyhlašujete sbírku, máte nabídky různého druhu apod., zašlete nám informace prostřednictvím formuláře nebo e-mailu ukrajina@idu.cz.  

Děkujeme vám za spolupráci. 

Vaše IDU 

Stojíme za Ukrajinou

Publikováno

20. 10. 2022

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.