Reprezentujeme české umělce*umělkyně a ČR v HongKongu

  | ©

Ředitelka IDU Pavla Petrová vystoupila jako mluvčí na prestižních akcích International Arts Leadership Roundtable a HongKong Performing Arts Expo 2024.

International Arts Leadership Roundtable je od roku 2013 mezinárodní platformou pro setkávání zástupců*zástupkyň uměleckých rad a dalších institucí. Prostřednictvím diskusí o převažujících globálních uměleckých tématech a sdílení zkušeností v příslušných regionech setkání usiluje o nalezení strategií, jak čelit budoucím výzvám. Na akci vystoupilo celkem 9 panelistek*panelistů a kromě ČR byla zastoupena například Austrálie, Singapur, Velká Británie, Jižní Afrika či Japonsko. 

Pavla Petrová vystoupila jako mluvčí zároveň na Leader Talk Czech Republic v rámci prvního ročníku mezinárodní přehlídky Hong Kong Performing Arts Expo. Tuto platformu pro umělecké profesionály*profesionálky a odbornice*odborníky v regionu i mimo něj pořádal Hong Kong Arts Development Council od 14. do 18. října. Letošního programu, který zahrnuje pitch sessions, debaty, výstavy a networkingové aktivity s cílem podpořit mezinárodní spolupráci a výměnu, se za podpory IDU a její proexportní kanceláře PerformCzech účastnila také česká delegace. Kromě ředitelky IDU, která v panelu promluvila o současné situaci v ČR, se akce zúčastnili i zástupci*zástupkyně souboru Burkicom, Farmy v jeskyni a Národního divadla Brno. 

Publikováno

21. 10. 2024

Sdílejte

Sledujte náš facebook

Staňte se dobrovolníkem

Dělejte, co vás baví a získejte při tom zkušenosti.

vše o dobrovolnictví

Přihlaste se k odběru newsletteru IDU

Přihlášením k odběru Newsletteru IDU vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání newsletteru.